decodare imei Motorola
Decodare Motorola prin IMEI

Decodarea unui telefon Motorola prin imei este foarte simpla. Aceasta metoda de decodare este recomandata doar pentru dispozitivele care cer un cod de activare in momentul in care introduceti o cartela straina. Prin acest serviciu, veti primi doua coduri de deblocare, cod NCK si cod MCK. Codul NCK este principalul cod de deblocare a restrictiilor de retea. Atunci cand introduceti codul NCK gresit de mai multe ori, telefonul se blocheaza, cerand codul de deblocare, adica codul MCK. Nu va faceti griji, serviciul nostru furnizeaza cele doua coduri.

Mai jos gasiti formularul de comanda cat si cele mai frecvente intrebari referitoare la serviciul de decodare Motorola prin imei.


Mai multe detalii gasiti pe pagina dedicata, din magazinul nostru online

Responsive image

Decodare imei Motorola: Întrebări și răspunsuri
Serviciul de decodare Motorola prin IMEI, costa intre 40 si 100 de lei. Depinde de modelul telefonului si reteaua in care este blocat.
Decodarea prin imei a unui Motorola, se poate face in minim 10 minute si maxim 4 ore.
Puteti achita prin Transfer Bancar, PayPal, Revolut, Stripe, Western Union, Money Gram si Posta Romana. Cash, doar in cazul in care sunteti din Ploiesti si stabilim o intalnire.
Pe ecran va apărea un mesaj "Contactati Operatorul" sau "Contact Operator" dacă introduceți prea multe coduri de deblocare incorecte și rămâneți fără încercări. Pentru a rezolva această problemă, introduceți o cartelă SIM în telefonul dvs. Motorola de la un operator de rețea diferit de cel la care este blocat telefonul dvs. și așteptați 1-12 ore până când telefonul vă solicită codul de deblocare a rețelei SIM. După ce se întâmplă acest lucru, urmați instrucțiunile pe care vi le-am trimis prin e-mail pentru a debloca Motorola.
Nu, nu trebuie sa cunoasteti reteaua in care este blocat, pentru a il debloca.
Absolut! Banii se returneaza doar in cazul in care decodarea nu sa putut efectua. Atentie, trebuie sa asteptati perioada specificata de decodare.
Nu. Decodarea prin IMEI nu afecteaza sub nici o forma garantia telefonului.

Responsive image Responsive image

Suntem pe WhatsApp dar si pe Messenger!

WhatsApp/ Tel: 0729 540 777 - Messenger: Acceseaza paginaFormular decodare IMEI Motorola

* Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Discutii si voturi
Nota generala
Comunicare:
Pret:
Durata: