Decodare telefon iPhone prin IMEIdecodare imei iPhone
Decodare iPhone prin IMEI

Procedura de decodare a unui telefon iPhone prin imei este foarte simpla si nu afecteaza sub nici o forma garantia acestuia. E bine de stiut ca la telefoanele iPhone, pretul de decodare este mai mare daca telefonul se afla in perioada contractuala, si mult mai ieftin cand iese din perioada de contract. Pentru a decoda un telefon iPhone, acesta NU trebuie sa fie in lista neagra (blacklisted). Completand formularul de mai jos, vom face o verificare a IMEI-ului pentru a ne asigura ca IMEI-ul nu este blacklisted si pentru a vedea cu exactitate in ce retea este blocat acesta si intr-un final, pentru a va comunica costul si durata decodarii.

Pret: Intre 50 lei si 1200 lei

Mai jos gasiti formularul de comanda cat si cele mai frecvente intrebari referitoare la serviciul de decodare iPhone prin imei.


Mai multe detalii gasiti pe pagina dedicata, din magazinul nostru online


Responsive image

Decodare imei iPhone: Întrebări și răspunsuri
Serviciul de decodare iPhone prin IMEI, costa intre 50 si 1200 de lei. Depinde de modelul telefonului si reteaua in care este blocat.
Decodarea prin imei a unui iPhone, se poate face in minim 2 ore si maxim 12 zile.
Puteti achita prin Transfer Bancar, PayPal, Revolut, Stripe, Western Union, Money Gram si Posta Romana. Cash, doar in cazul in care sunteti din Ploiesti si stabilim o intalnire.
Nu, nu trebuie sa cunoasteti reteaua in care este blocat, pentru a il debloca.
Absolut! Banii se returneaza doar in cazul in care decodarea nu sa putut efectua. Atentie, trebuie sa asteptati perioada specificata de decodare.
Nu. Decodarea prin IMEI nu afecteaza sub nici o forma garantia telefonului.
Daca ati primit confirmarea ca telefonul dvs. a fost decodat, trebuie sa inchideti telefonul, introduceti o cartela straina (Fara cod PIN), porniti telefonul si conectati-l la WiFi. Acesta trebuie sa faca un mic Update. Daca nu face, verificati dumneavoastra manual din setari. Daca aceasta metoda nu functioneaza, trebuie sa conectati telefonul la PC/MAC si sa porniti iTunes. Facand asta, telefonul dvs. se va actualiza si intr-un final se va conecta la retea.

Responsive image Responsive image

Suntem pe WhatsApp dar si pe Messenger!

WhatsApp/ Tel: 0729 540 777 - Messenger: Acceseaza paginaFormular decodare IMEI iPhone

* Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Discutii si voturi
Nota generala
Comunicare:
Pret:
Durata: