Decodare telefon Samsung prin IMEI

decodare imei Samsung
Decodare Samsung prin IMEI

Decodarea unui telefon Samsung prin imei este foarte simpla. Aceasta metoda de decodare este recomandata doar pentru dispozitivele care cer un cod de activare in momentul in care introduceti o cartela straina. Prin acest serviciu, veti primi doua coduri de deblocare, cod NCK si cod MCK. Codul NCK este principalul cod de deblocare a restrictiilor de retea. Atunci cand introduceti codul NCK gresit de mai multe ori, telefonul se blocheaza, cerand codul de deblocare, adica codul MCK. Nu va faceti griji, serviciul nostru furnizeaza cele doua coduri.

Mai jos gasiti formularul de comanda cat si cele mai frecvente intrebari referitoare la serviciul de decodare Samsung prin imei.


Mai multe detalii gasiti pe pagina dedicata, din magazinul nostru online

Responsive image

Decodare imei Samsung: Întrebări și răspunsuri
Serviciul de decodare Samsung prin IMEI, costa intre 30 si 150 de lei. Depinde de modelul telefonului si reteaua in care este blocat.
Decodarea (primirea codurilor), se poate face in minim 15 minute si maxim 2 zile.
Puteti achita prin Transfer Bancar, PayPal, Revolut, Stripe, Western Union, Money Gram si Posta Romana. Cash, doar in cazul in care sunteti din Ploiesti si stabilim o intalnire.
Telefoanele Samsung nu au un număr maxim de încercări de deblocare. Cu toate acestea, dacă codul de deblocare este tastat incorect în mod repetat, telefonul va intra in modul „freeze”. Pentru a elimina această restricție, va trebui să tastați codul Defreeze (cod MCK), pe care noi o sa il furnizam si apoi codul de deblocare (cod NCK).
Nu, nu trebuie sa cunoasteti reteaua in care este blocat, pentru a il debloca.
Absolut! Banii se returneaza doar in cazul in care decodarea nu sa putut efectua. Atentie, trebuie sa asteptati perioada specificata de decodare.
Nu. Decodarea prin IMEI nu afecteaza sub nici o forma garantia telefonului.

Responsive image Responsive image

Suntem pe WhatsApp dar si pe Messenger!

WhatsApp/ Tel: 0729 540 777 - Messenger: Acceseaza paginaFormular decodare IMEI Samsung

* Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Discutii si voturi
Nota generala
Comunicare:
Pret:
Durata:

!x!