decodare imei SonyXperia
Decodare SonyXperia prin IMEI

Decodarea unui telefon SonyXperia prin imei este foarte simpla. Aceasta metoda de decodare este recomandata doar pentru dispozitivele care cer un cod de activare in momentul in care introduceti o cartela straina. Prin acest serviciu, veti primi doua coduri de deblocare, cod NCK si cod MCK. Codul NCK este principalul cod de deblocare a restrictiilor de retea. Atunci cand introduceti codul NCK gresit de mai multe ori, telefonul se blocheaza, cerand codul de deblocare, adica codul MCK. Nu va faceti griji, serviciul nostru furnizeaza cele doua coduri.

Mai jos gasiti formularul de comanda cat si cele mai frecvente intrebari referitoare la serviciul de decodare SonyXperia prin imei.


Mai multe detalii gasiti pe pagina dedicata, din magazinul nostru online

Responsive image

Decodare imei SonyXperia: Întrebări și răspunsuri
Serviciul de decodare SonyXperia prin IMEI, costa intre 40 si 200 de lei. Depinde de modelul telefonului si reteaua in care este blocat.
Decodarea prin imei a unui SonyXperia, se poate face in minim 30 minute si maxim 48 ore.
Puteti achita prin Transfer Bancar, PayPal, Revolut, Stripe, Western Union, Money Gram si Posta Romana. Cash, doar in cazul in care sunteti din Ploiesti si stabilim o intalnire.

Aveți 10 încercări de a debloca un telefon Sony Xperia. Dacă rămâi fără încercări, nu vei putea debloca telefonul. Aveți două opțiuni pentru a afla câte încercări de deblocare au rămas:

Prima optiune:

Apăsați butonul Acasă o dată

Apăsați butonul Înapoi de două ori.

Apăsați butonul Acasă o dată.

Apăsați butonul Înapoi o dată.

Apăsați de două ori butonul Acasă.

Apăsați butonul Înapoi o dată.

După ce ați accesat meniul de servicii, verificați numărul de pe prima linie de lângă cuvântul Network sau Rețea. Acesta este numărul de încercări de deblocare care au mai rămas.

A doua optiune:

1. Porniți telefonul cu o cartelă SIM introdusă (acest lucru este important, deoarece, fără o cartelă SIM, vi se poate spune in mod eronat că au mai rămas încercări de deblocare.).

2. Tasteaza: *#*#7378423#*#*

3. Selectați Info Service / Sim Lock. Uită-te pe prima linie (Network).

4. Dacă există un X și un număr care nu este 0, inseamna ca puteți debloca telefonul prin IMEI.

5. Dacă în schimb, vedeți un 0 nu veți mai putea debloca telefonul prin IMEI.

Deblocarea SonyXperia-ului dvs. nu va anula garanția telefonului și nici nu o va deteriora în niciun fel. Metoda noastră este recomandată de producătorii de telefoane și furnizorii de rețele, deoarece nu va dăuna hardware-ului sau software-ului telefonului mobil. SonyXperia-ul dvs. va rămâne nealterat pe parcursul întregului proces de deblocare.
Nu, nu trebuie sa cunoasteti reteaua in care este blocat, pentru a il debloca.
Absolut! Banii se returneaza doar in cazul in care decodarea nu sa putut efectua. Atentie, trebuie sa asteptati perioada specificata de decodare.

Responsive image Responsive image

Suntem pe WhatsApp dar si pe Messenger!

WhatsApp/ Tel: 0729 540 777 - Messenger: Acceseaza paginaFormular decodare IMEI SonyXperia

* Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Discutii si voturi
Nota generala
Comunicare:
Pret:
Durata: