Decodare telefon Alcatel prin IMEI

decodare imei Alcatel
Decodare Alcatel prin IMEI

Decodarea unui telefon Alcatel prin imei este foarte simpla. Aceasta metoda de decodare este recomandata doar pentru dispozitivele care cer un cod de activare in momentul in care introduceti o cartela straina. Prin acest serviciu, veti primi doua coduri de deblocare, cod NCK si cod MCK. Codul NCK este principalul cod de deblocare a restrictiilor de retea. Atunci cand introduceti codul NCK gresit de mai multe ori, telefonul se blocheaza, cerand codul de deblocare, adica codul MCK. Nu va faceti griji, serviciul nostru furnizeaza cele doua coduri.

Mai jos gasiti formularul de comanda cat si cele mai frecvente intrebari referitoare la serviciul de decodare Alcatel prin imei.


Mai multe detalii gasiti pe pagina dedicata, din magazinul nostru online

Responsive image

Decodare imei Alcatel: Întrebări și răspunsuri
Serviciul de decodare Alcatel prin IMEI, costa intre 50 si 90 de lei. Depinde de modelul telefonului si reteaua in care este blocat.
Decodarea prin imei a unui Alcatel, se poate face in minim 10 minute si maxim 24 ore.
Puteti achita prin Transfer Bancar, PayPal, Revolut, Stripe, Western Union, Money Gram si Posta Romana. Cash, doar in cazul in care sunteti din Ploiesti si stabilim o intalnire.
Telefoanele Alcatel au un număr maxim de încercări de deblocare. Numarul de incercari este afisat in momentul in care introduceti o cartela straina. Daca nu mai aveti incercari ramase, telefonul dvs. NU SE POATE decoda prin imei.
Deblocarea Alcatel-ului dvs. nu va anula garanția telefonului și nici nu o va deteriora în niciun fel. Metoda noastră este recomandată de producătorii de telefoane și furnizorii de rețele, deoarece nu va dăuna hardware-ului sau software-ului telefonului mobil. Alcatel-ul dvs. va rămâne nealterat pe parcursul întregului proces de deblocare.
Nu, nu trebuie sa cunoasteti reteaua in care este blocat, pentru a il debloca.
Absolut! Banii se returneaza doar in cazul in care decodarea nu sa putut efectua. Atentie, trebuie sa asteptati perioada specificata de decodare.

Responsive image Responsive image

Suntem pe WhatsApp dar si pe Messenger!

WhatsApp/ Tel: 0729 540 777 - Messenger: Acceseaza paginaFormular decodare IMEI Alcatel

* Campurile marcate cu * sunt obligatorii.


Discutii si voturi
Nota generala
Comunicare:
Pret:
Durata: